Станаха ясни стартовите състави на Лудогорец и Милан преди реванша между двата тима в

...
Станаха ясни стартовите състави на Лудогорец и Милан преди реванша между двата тима в
Коментари Харесай

Ето ги 11-те на Херо и Гатузо, доста промени в състава на Лудогорец

Станаха ясни стартовите сформира на Лудогорец и Милан преди реванша сред двата отбора в Лига Европа. Преди седмица италианският исполин съкруши българския първенец с 3:0 в Разград и в този момент на " Сан Сиро " ще би трябвало да се изиграе " второто полувреме " от конфликта. 

Димитър Димитров започва с " грешника "  Козмин Моци в средата на своята отбрана. В състава липсват общо пет титуляри по отношение на първата среща с " росонерите " - няма ги Светослав Дяков, Ренан, Игор Пластун, Джоди Лукоки и Лукас Саша. На тяхно място влизат Хорхе Броун, Георги Терзиев, Натанаел, Яцек Горалски и Вандерсон. 

Атаката на " орлите " води зимното попълнение Якуб Шверчок, зад който ще работи капитанът Марселиньо. Вандерсон и Вирджил Мисиджан пък ще тормозят италианската отбрана по фланговете. 

В същото време Дженаро Гатузо дава късмет за изява на брата на Джанлуиджи Донарума - Антонио, което се очакваше. " Росонерите " са в скица 4-3-3, като в центъра на нападението е португалецът Андре Силва, който ще бъде подпомаган от Фабио Борини и младата надежда Патрик Кутроне. 

Съставите: 

Милан:  А. Донарума; Абате, Сапата, Романьоли, Родригес; Кесие, Локатели, Монтоливо; Борини, Кутроне, Силва.

Лудогорец:  Броун; Натанаел, Моци, Терзиев, Сисиньо; Анисе, Горалски; Вандерсон, Марселиньо, Мисиджан; Шверчок.

Стадион:   " Джузепе Меаца "

Главен арбитър : Ундиано Майенко (Испания)
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР